Temesváry Ágnes 2015-ben végzett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd tanulmányait folytatva 2019-ben a Semmelweis Egyetem és a Szent István Egyetem közös képzésének keretében okleveles táplálkozástudományi szakember szakképzettséget szerzett.
Dietetikusi munkáját a Parádfürdői Állami Kórházban kezdte, majd 2017 óta a Budapesti Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet dolgozója.
Tudományos érdeklődése elsősorban a cukorbetegség és inzulinrezisztencia, másik kedvelt szakterülete a gyomor- és bélrendszeri betegségek.
Fontosnak tartja, hogy a dietetikai tanácsadás alkalmával naprakész, szakmailag helytálló tudást adhasson át, mely a mindennapokban megvalósítható, az életvitelhez igazodó és az egészséget támogató étrendi ajánlásokat tartalmaz.